soulpaint tattoo antwerpen

SoulPaint Tattoo - Antwerpen

Bij SoulPaint tattoo Antwerpen creëren we niet alleen tattoo-art maar willen wij jou ook graag een onvergetelijke ervaring geven. Wanneer je de shop binnenstapt merk je dat het ruim, licht en toegankelijk is. De ruimte is compleet ingericht voor jouw comfort.

We geloven in het belang van een persoonlijke benadering en daarom werken we voornamelijk op afspraak. We begrijpen ook dat er ruimte moet zijn voor spontaniteit, en daarom is binnenlopen voor het maken van een afspraak ook altijd mogelijk! Het doel is om het allerbeste resultaat van jouw tattoo te realiseren. Jouw tevredenheid en comfort staan voorop.

Met passie en jarenlange ervaring creëren we bij SoulPaint tattoo Antwerpen meer dan een tattoo; we maken een kunstwerk dat jouw verhaal vertelt en je leven lang meegaat.

Mijn doel

Bij SoulPaint tattoo Antwerpen is mijn doel glashelder: met kunst en tattoos mensen inspireren om door te zetten. Mijn passie ligt in het vereeuwigen van jouw verhaal. Om jou te helpen met je eigen tattoo, als houvast om de kracht te vinden zodat jij kunt bereiken wat je voor ogen hebt. Elk ontwerp dat ik maak, heeft als doel jou aan te moedigen, te inspireren en je te helpen herinneren dat dit de bouwstenen zijn naar het succes dat je graag zou willen behalen. Ik zeg altijd maar: ‘waar een wil is, is een weg!’
bart tattoo antwerpen soulpaint

"Een tattoo kan een persoonlijk amulet zijn om kracht en doorzettingsvermogen te vinden" - Bart Boschmans

Happy customers

"Alles wat je wil van een tattoo artiest"
Bart levert altijd goede kwaliteit is erg stipt in zijn werk en hij werkt ontzettend hygiënisch. Bart is alles wat je wilt zien van aan tattoo artiest. 
Soulpaint tattoo Antwerpen
Joran van den Bosch
"Bart is een vakman"
De shop is altijd netjes, Bart is altijd erg secuur met zijn werk en de kwaliteit is geweldig. Bart is een vakman die je professioneel begeleidt door je hele tattoo ervaring. 
Soulpaint tattoo Antwerpen
Nenna Adijoke
"Zijn tattoo ervaring is ruim"
Bart runt een strakke shop. Zijn tattoo ervaring is ruim en hij zet allerlei stijlen. Echt een vakman waar jij moet zijn voor je tattoo.
Soulpaint tattoo Antwerpen
Ed Terpstra