custom artwork antwerpen

Custom Art Antwerpen

Custom Art is een concept van individualiteit en uniciteit. Hoe dit tot stand komt is een zorgvuldig proces met veel samenwerking tussen artiest en jou als opdrachtgever. Ontdek hier alle mogelijkheden om jouw ideeën tot leven te brengen. 
Kom in contact
bart tattoo antwerpen soulpaint

Bart Boschmans

Bart is al sinds zijn 15e creatief bezig in alle vormen van grafische kunst en ontwikkelden zijn interesses in het tatoeëren zich. Na jarenlang ervaring hebben op gedaan in verschillende tattoo studio's heeft hij zijn eigen tattoo shop geopend in het Centraal Station Antwerpen. Als artiest in hart en nieren is hij continue in beweging en streeft hij ernaar kunst altijd uitdagend en progressief te maken.

"Echte Custom Art is niet generiek maar uitdagend en vooruitstrevend" - Bart Boschmans

Het proces

De visie

Samen bespreken jij en Bart de visie bij het custom artwork. Wat wil je uitstralen? Waar wil je het publiek mee raken? En wat zijn de verplichte specificaties die verwerkt moeten worden? Dit is misschien wel het belangrijkste punt in het proces want hier leggen we samen het fundament. 
Kom in contact

Het ontwerpen

Na het visie-gesprek gaat Bart aan het werk om alle elementen van het ontwerp samen te brengen. Hij zal in zijn eigen unieke stijl het custom artwork vormgeven en zorgen dat de visie wordt gegrepen. Binnen het ontwerpen zullen ook mogelijk wat contact en revisie momenten worden opgenomen. 

De oplevering

Nadat het ontwerp naar ieders wens is zal de oplevering plaatsvinden. Dit kan digitaal gebeuren of in fysieke vorm. Nagelang wat overeengekomen is tijdens het visie gesprek zal de distributie mogen beginnen en is het ontwerp van jou.

Ontdek de mogelijkheden

Wat je doel ook is met het custom artwork, laten we eerst de mogelijkheden bespreken en kijken wat er past binnen jou visie, budget en wensen. Bart is altijd te bereiken voor het bespreken via onderstaand formulier, in de shop of telefonisch.